Bouwbedrijf van Oijen B.V. Boxmeer
PRINT DEZE PAGINA

BEDRIJFSPROFIEL

Hét juiste adres voor:

  • Nieuwbouw en Verbouw van Woning- en Utiliteitsgebouwen.
  • Renovatie, Restauratie en Klein of Groot Onderhoud.
  • WMO woningaanpassingen.
  • Timmerwerken: kozijnen, ramen, deuren en houtskeletbouw.

Bouwbedrijf van Oijen is een allround bouwbedrijf dat zich begeeft op eigenlijk alle bouwmarkten, van nieuwbouw en verbouw van woning- en utiliteitsgebouwen tot de renovatie, klein of groot onderhoud ervan, tevens timmerwerken vanuit eigen timmerfabriek.

We bouwen aan projecten voor o.a. particulieren, bedrijven, woningcorporaties en overheden.

Wij zijn van calculatie tot en met de oplevering in staat alles conform uw wensen uit te voeren. In hoofdzaak worden de werkzaamheden door eigen vakmensen uitgevoerd met eigen materieel. Tevens zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd.

Ons kantoor met timmerfabriek en opslag vind u aan de Kleine Broekstraat 7 op industrieterrein Saxe Gotha te Boxmeer.

Bouwbedrijf van Oijen is aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland www.bouwendnederland.nl en een Fundeon erkerd leerbedrijf www.fundeon.nl.

Tevens zijn wij een BouwGarant aannemer, zie info: http://www.bouwgarant.nl/

Daarnaast zijn we lid van Samenwerkende Ondernemers Gemeente Sint Anthonis www.swosite.nl, Stichting Vastgoedsociëteit Land van Cuijk & Maasduinen www.lvcm.nl, Bedrijventerreinvereniging Saxe Gotha www.bedrijventerreinvereniging.nl/bedrijven_boxmeer.php en De Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg http://www.industriele-kring.nl.

Ons werkgebied ligt voornamelijk in een straal van ongeveer 50km. rondom Boxmeer. Door middel van de vakbekwaamheid, heldere organisatiestructuur en 100 jaar ervaring zijn we flexibel en kunnen we inspelen op de wensen van de klant.

Wenst U meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan gerust eens contact met ons op.